Werkplaats

In de werkplaats kunt u terecht voor reparatie, onderhoud, APK, aircoservice en schadeafhandeling voor alle merken. Kortom, bij ons bent u altijd verzekerd van een vriendelijke en professionele service.

Liever de Dealer
Met de aankoop van een Suzuki heeft u gekozen voor Japanse kwaliteit en degelijkheid. Toch heeft iedere auto op z’n tijd goed onderhoud nodig. Wij gebruiken dan ook originele onderdelen bij onderhoud of reparatie. Want u heeft immers uw merk bewust gekozen en dan weet u zeker dat het 100% uw merk blijft.

Onderhoud
Voor onderhoud, APK of reparatie van alle merken moet u bij Auto Toonder BV zijn. Onze high-tech werkplaats is afgestemd op topkwaliteit. Tijdens de duur van een onderhoud, APK of reparatie kunt u vervangend vervoer in de vorm van een leenauto of leenfiets meekrijgen. Geeft u dit alstublieft aan bij het maken van een afspraak. De prijzen van onderhoud voor Nederlandse Suzuki dealers staan vast zodat de factuur u nooit verrast. Uiteraard wordt u van alle kosten rondom het onderhoud op de hoogte gehouden.

Snelservice
Voor snelservice bent u bij Auto Toonder BV aan het juiste adres. Benut de voordelen van de snelservice in de werkplaats. Voor bijvoorbeeld het vervangen van een lamp, het bijvullen van de vloeistoffen, het vervangen van een accu, band of uitlaat.

Garantie & Mobiliteitsservice
Iedere nieuwe Suzuki wordt standaard geleverd met 6 jaar Suzuki-garantie en max 150000km, 3 jaar garantie op de lak en 12 jaar carrosseriegarantie. zie Suzuki Garantie: 6 jaar op alle modellen Wanneer uw Suzuki volgens fabrieksvoorschrift door Auto Toonder onderhouden wordt, dan krijgt u een gratis levenslange mobiliteitsgarantie die geldig is in heel Europa. Informeer naar de voorwaarden.

Schade?
Auto Toonder BV neemt alles uit handen rondom de afwikkeling met de maatschappij en het schadebedrijf. Ook voor ruitreparatie en vervanging kunt u bij ons terrecht.

Autoverzekering
Voor een autoverzekering is Auto Toonder BV u graag van dienst. Suzuki heeft namelijk de Suzuki Polis. Een autoverzekering, speciaal voor Suzuki rijders tegen scherpe tarieven en met uitstekende voorwaarden.

Vraag vrijblijvend naar een offerte voor uw Suzuki.

Suzuki Lease & Finance
Geen tijd voor wagenparkbeheer? Als ondernemer een Suzuki aanschaffen zonder gebruik van eigen financiële middelen? Auto Toonder neemt u alle zorg uit handen, terwijl u profiteert van vele voordelen.

Komt u nog iets tekort om de auto van uw keuze aan te schaffen? Of wilt u uw geld liever voor een andere bestemming reserveren? Wij maken graag een scherp voorstel voor u.

© copyright Auto Toonder | Contact | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Realisatie: DORST communicatie