APK Kapelle

Kies voor een APK keuring in Kapelle door een officiële dealer. We zijn Suzuki-dealer en werken nauw samen met Auto Flikweert, waardoor we de APK keuring voor alle merken en modellen kunnen uitvoeren. We hanteren de officiële richtlijnen van de RDW voor de keuring en zijn uiteraard BOVAG-lid. Dat betekent goede vakkennis en optimale betrouwbaarheid.

Direct aanmelden voor een APK keuring in Kapelle of omgeving? Neem contact met ons op, dan maken we daar zo snel mogelijk tijd voor vrij.

We zorgen voor een grondige APK keuring, waarbij we de wettelijk verplichte elementen voor u bekijken. Dat betekent dat de auto na de keuring weer netjes aan de voorschriften voldoet en nog belangrijker: u kunt daarmee weer veilig de weg op. Tijdens de APK keuring in Kapelle beoordelen we de belangrijkste elementen om veilig te kunnen rijden, zodat u zich daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken.

Besparen met goed onderhoud

De APK keuring door een officiële dealer is op de lange termijn de beste keuze. We werken niet met stuntprijzen en berekenen in plaats daarvan een eerlijk tarief. Dat betekent uiteraard niet dat de APK in Kapelle duur hoeft te zijn, maar betekent wel dat we voldoende de tijd kunnen nemen om goed naar de auto te kijken. Onze monteurs beoordelen de belangrijke elementen van de auto die ervoor zorgen dat u daarmee veilig de weg op kunt. We garanderen op die manier dat de auto netjes aan de wettelijke eisen voldoet, zodat u er zorgeloos mee kunt rijden.

Dat beetje extra tijd dat we kunnen nemen voor de APK keuring in Kapelle zorgt ervoor dat we eventuele gebreken beter herkennen en er bij problemen goed naar kunnen kijken wat er dient te gebeuren. We adviseren degelijke oplossingen of kunnen u met een gerust hart aangeven dat alles in orde is. We kunnen net iets meer tijd nemen als dealer, waardoor u er vanuit kunt gaan dat we niets over het hoofd zien en u na de APK keuring weer veilig de weg op kunt met uw auto.

Direct een APK keuring in Kapelle inplannen

Is de auto (binnenkort) toe aan een APK keuring in Kapelle? De RDW stuurt u daarover een brief. Zodra u de brief heeft ontvangen is het verstandig om de APK in te plannen. Des te eerder u dat doet, des te beter wij daar rekening mee kunnen houden in de agenda. Dat betekent dat we de auto bijvoorbeeld meteen ’s morgens vroeg voor de APK kunnen inplannen, zodat we de keuring kunnen uitvoeren en de auto kunnen afmelden om u de auto weer zo snel mogelijk mee te kunnen geven.

Heeft u vragen over de APK keuring in Kapelle of het onderhoud van uw auto in het algemeen? We zijn officieel Suzuki dealer en werken samen met Auto Flikweert, waardoor we de APK en het onderhoud voor alle merken en modellen in zowel Kapelle als Burgh-Haamstede kunnen verzorgen. Neem contact met ons op om meteen een afspraak te maken voor de APK of vraag ons specifiek naar de mogelijkheden, onze specialisten staan voor u klaar.

© copyright Auto Toonder | Contact | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Realisatie: DORST communicatie